Alla inlägg under februari 2011

Av Jenny - 16 februari 2011 01:20

Det är väl dags att pallra sig i säng. Tia ska i och för sig ut på sista promenaden så man kanske ska hänga med på det. Känner mig som en dålig hundägare då det bara är Per som har varit ut med Tia idag. Tycker det är så förbaskat drygt när det är så kallt... Tur att han är bättre på att peppa upp sig.


Skulle egentligen vara tävling imorgon men eftersom kylan verkar hålla i sig så är det uppskjuten till söndag.


God natt allihopen!

Av Jenny - 15 februari 2011 20:35

Jasi igår var det alla hjärtansdag och det kan jag inte påstå att jag märkta av... men det gjorde då inget. "Vi" hade sagt att vi inte skulle göra något.. :P

Jag fick iaf sytt lite åt Tia, gjorde 2 "skor" åt henne, men jag vet inte om det blev så bra... läste att man kan använda barnsockar som man lindar fast. Blir nog bättre skulle jag tro. Sen sydde jag ett par underbyxor till hon till nästa gång hon kommer i löp. Himla bra när man är borta så slipper hon bloda ner någon annans hem.

Ska kanske försöka fota verket så kan ni få se men det får bli till en annan gång.


Idag så har jag testat på luftgevärsskytte! Kul men jäkligt svårt... I slutet fick jag iaf poäng på alla skotten, fick tom några skott vid 9 poäng! Måste ju tillägga att jag stod och sköt. Testade några skott sittande med kudde vilket jag minns som betydligt mycket svårare när jag var liten.


Sen fick jag trevligt besök av Sandra som kom med mumsiga semlor. Mmm!

Av Jenny - 13 februari 2011 22:19

Jasi då börjar helgen närma sig sitt slut... Imorgon blir det jobbsök och lite ex-jobbande. Önskar så gärna att jag kunde vara klar med det där ex-jobbet, tycker ju egentligen inte ens att det är ett tråkigt ex-jobb... men jag har verkligen haft svårt med motivationen. Såhär i efterhand hade det nog varit klokt med ett studieuppehåll så man hade varit mer motiverad sista året/åren av studierna.


Annars så har det varit en bra dag idag, skidor på nydala. Vi körde lite varvningar då Tia har haft en tendens till att vilja sluta springa 200 innan man är framme, inte för att hon är trött men det är tydligen lätt att hundarna börjar göra så...


Känns skönt ändå att det blev ett pass idag nu när det ska bli och redan har blivit så förbaskat kallt.. hurvas!

Av Jenny - 12 februari 2011 23:50

Hur fint väder som helst idag när vi vaknade!

Så planen för skidor var högst aktuell, det var dock bestämt att det inte skulle bli Roller Derby pga skador.


Så när vi äntligen har bestämt oss för att komma iväg på skidturen och dragit ner alla grejer till bilen, så är bilen totaldöd! Batteriet har dött... Ska inte säga att det är helt oväntat då det har hänt förr... Det är något glappt i förardörren så någon gång ibland händer det att lamporna fortsätter att lysa i bilen, tyvärr inte så lätt att se när det är ljust ute... Men men vi hade turen att en kompis och hennes kille kunde komma förbi och hjälpa oss, tog bara en halvtimma... :)

Det tog sin lilla tid men vi kom iväg iaf. Eftersom vi ändå behöve köra lite för att ladda upp batteriet igen så passade vi på att åka till Kullaspåret, heeelt underbart! Superfina spår och vacket väder :)


Sen ikväll så blev det ett sällsynt besök till bion! Såg Kings Speach och drog drastiskt ner medelåldern i biosalongen :D Känns kanske inte som den mest spännande filmen när man säger att den handlar om en kung som stammar... hm... men den var riktigt mysig och man gick där ifrån med ett leende :) Så jag tyckte helt klart om den!

Av Jenny - 11 februari 2011 22:46

Tja nu är ju iofs fredagen snart slut men jag kan oxå konstatera att det inte blev så mycket spänning idag...

Fortfarande lite huvudvärk, tror det beror på vätskebrist... så nu sitter jag med vattenglaset i högsta hugg och klunkar på.

Annars blev det inte så mycket idag, några promenader med Tia, tv, dator och mat.


Imorgon så blir det ett lyft iaf, planen är skidor på förmiddagen på nydala sen att det kanske blir lite roller derby :) Himla rolig sport, har varit på en träning i början av november tror jag att det var, man åker iaf rullskridskor (inte att förväxlas med inlines) i en oval bana. Det är en lagsport med fullkroppskontakt! Spana in filman Whip it! som handlar om just Roller Derby :)

Av Jenny - 10 februari 2011 21:50

   

Så här är det ofta hemma hos oss :)

Bilden till vänster är innan vi fick en soffa utan det är en gammal säng med en madrass bakom.

Vi fick dok byta upp oss med först en liten 2-sits soffa, men det blev lite trångt... så Per fick såklat sitta på ett annat ställe :P Men det blev ett nytt byte, så nu är det soffa i höger bild som gäller. Inte alls dum och huur skön som helst!

Av Jenny - 10 februari 2011 20:23

Jag som hade täkt dra ner på det här med onyttigheter, men fasen vad sugen jag blev! Kanske man får dra ihop en chokladröra. Det bästa om man inte har något gott hemma, eller ja man behöver kakao, socker och grädde :) Bara att vispa ihop så får man en onyttig chokladgrädde! Mmmums!


Av Jenny - 10 februari 2011 16:04

Har idag en vilodag från träningen både för mig och för TiaFia, känns bra då det ändå är -15 ute. Känns iofs som det är minst -20 men det kanske mest beror på att man har varit borskämd med lite varma temperaturer mellan 0 och -5 nu en längre period.


Lite ont i huvudet har jag då i dag oxå... känns som en ganska så dryg dag det här...  men det ska väl vara sånna dagar oxå tyvärr...

Känns som jag har väldigt dåligt med energi.. Ja ja det är väl bara att rycka upp sig. Eller så kanske det inte blir bättre idag... men det blir nog bättre imorgon :) Då är planen att jag och Per ska ut med 2 kompisar och skida lite tillsammans med vovvarna :)


Letar på med jobb och söker lite, funderar på vad man annars ska söka om man nu inte får sig ett biologijobb, iofs så börjar det väl klarna lite på jobbfronten nu mot sommaren. Är ju sällan dåligt med jobb för biologer då :)


Presentation


Norrlänning som flyttat till Danmark för kärlekens skull. Vardagen delas med min sambo, hund och en liten fröken som heter Tilde, född den 14 Oktober 2012 :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards