Alla inlägg under november 2012

Av Jenny - 9 november 2012 09:44

Mamma och pappa körde igår kväll, det har verkligen varit riktigt härligt att ha dom här :) Blev också några tårar när dom hade åkt... Man får helt klart en annan känla till sina föräldrar när man själv har blivit det.

Så är det ju med att bo långt bort och det är helt klart det tråkiga med att bo så pass långt bort som vi gör.


Men vad gör man inte när mn förälskar sig i en från ett annat land, någon kommer ju alltid att ha långt hem... Just nu är det jag, tidigare var det Per och vem det blir i framtiden återstår att se, kanske båda två.





Av Jenny - 7 november 2012 16:22

Idag blev det besök av Sundhedsplejerskan ändå, det var ju först avbokat men hon kunde visst ändå, inte samma person men det gör inte så mycket.


Dagens mätning säger iaf: (Födelsemått i parantes)

Vikt: 4,4 kg (3,55kg)

Längd: 56 cm (50 cm)

Huvud: 36,5 cm (36 cm)


En stor tjej alltså :)


En dagsfärsk bild på bruden som har på sig en fin body som hon fått av moster Frida, byxorna hfrån mormor och morfar har kommit med nappen (såklart    )

 

Av Jenny - 6 november 2012 11:12

Tilde har ju fått så många fina saker av vänner och famlj från dom som kommit på besök här i Danmark plus att det kom massor med fina saker nu när mamma och pappa kom hit.


Så jag måste ju tacka alla, jag ska försöka ta lite bilder på dom fina sakerna så ni kan se så fin Tilde är i kläderna :)

Av Jenny - 5 november 2012 19:47

Ja Tildes mormor och morfar. Vi myser och det är riktigt skönt med besök. Speciellt nu som Tilde har varit lite besvärlig på natten. Så avlastningen har varit guld värd!


Nu har jag dessutom fått ont i mitt vänstra bröst och med det har jag fått lätt feber, bara 37,8 men ändå så ja är lite seg...



Men vi har det iaf bra så vi myser på så därför blir det inte så mycket bloggande just nu...

Av Jenny - 4 november 2012 10:22

Lillstumpan blir idag hela 3 veckor! Som jag sa till någon tiden går fort fast det känns lite långsamt... hm...


 

Ingen dagsfärsk bild men en snygg frisyr :)


Sen kommer mamma och pappa idag! Ska bli så härligt! :) Annars så har vi haft den sämsta natten sedan BB i natt... Tilde hade ont i magen och skrek från kl 23 till 04 inte helt otröstligt men tätt på. Där vid 3-4 lossnade det i magen och vi fick sova. :) Så klev vi upp vid 9 eller Tilde hon sover gott igen efter en liten matning, och jag har fått duscha och ska nu försöka göra lite i ordning innan finfrämmen kommer :) Men först en kopp kaffe.



Av Jenny - 2 november 2012 10:01

suck!

det har verkligen inte varit någon härlig höst här... då det inte verkar göra annat än att regna... trist är det iaf!


Annars så är det bra här, fick besök igår som stannade till 9 på kvällen, inte dåligt att jag klarde det, blir ju annars helt trött vid kl 8! Hann även med om att göra middag till oss och besöket (tacopaj).


Tilde var annars väldigt lugn under efter besöket kvällen och jag kunde lämna henne till Per så kunde jag gå och lägga mig. Fick sova hela 2,5 timma innan dom oxå kom upp. Då var Tilde lite bråkig och det tog ett tag innan hon kunde falla till ro, natten var i övrigt riktigt bra och vi klev upp kl 8. Sen har även dagen såhär långt varit riktigt bra och magen har inte bråkat sig såhär långt iaf :)


Annars så fick jag ett samtal från Sundhedsplejerskanoh tyvärr blir det inte något besök på onsdag :( Det blir först veckan efter. Jag som var så spänd på att se hur mycket hon har gått upp i vikt, om hon nu har det, men tror jag. Hon känns då stabilare iaf, sen tycker jag mig se att dubbelhakan växer.



Av Jenny - 1 november 2012 09:53

Jag känner mig lite som när jag just hade flyttat hit till Danmark... Då när jag inte hittade någonstans och kände mig allmänt osäker på det mesta. Lite så är det nu oxå, allt är så nytt och det känns bara så spännande med det minsta, det har blivit lite bättre och jag känner mig mer och mer trygg med att utvidga mina gränser.


Igår blev det vår första ensamma barnvagns tur, det gick hur bra som helst, Tilde sov och jag vågade mig även på en tur in i skogen men det var lite för ojämn terräng för min smak, Tilde sov däremot som en stock. :) Känner mig nöjd med barnvagnsköpet (Brio Sport).


Skrev ett inlägg tidigare om amningen och det måste jag uppdatera med att det går ritktigt bra nu, har fortfarande ett litet sår men svampen verkar vara borta och det gör inte alls lika ont. Det som är att mjölken ibland rinner till lite för häftigt, har hänt några ggr att Tilde har ätit aningens för fort och kräkts ordentligt efter, nästan som en fontän... huvva! Det är bara inte så trevligt. Annars så kräks hon inte alls speciellt mycket, ibland kan det bubbla upp lite överflöd, men jag kan egentligen inte alls klaga.


Sömn, ja om jag kunde sova på dagen så hade det inte varit riktigt bra men det har jag visst inte så lätt för. Men jag tycker än inte att jag kan beklaga mig nämvärt, Tilde äter oftast var 3:e timma om natten och vi och lägger oss vid 10 på kvällen, sen när vi kliver upp det varierar väldigt, idag klev vi upp vid 8 men då hade vi legat vakna och myst i 1 tim på morgonen.


 

LIten i stor vagn


 

Gó dubbelhakan!

Presentation


Norrlänning som flyttat till Danmark för kärlekens skull. Vardagen delas med min sambo, hund och en liten fröken som heter Tilde, född den 14 Oktober 2012 :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards